Goudsesingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Goudsesingel Rotterdam NederlandHet appartement is op de bovenste etage gelegen en heeft uitzicht over het Oostplein en zelfs de Maas.Het was voorheen een 4-kamer appartement, in totaal 73m2. De verdieping is te bereiken via de lift in het portiek waar ook een berging is gelegen.Het appartement heeft laminaat en lampen, de keuken en badkamer zijn opgefrist. Zo is de keuken voorzien van een vaatwasmachine, kookfornuis met afzuigkap (geen ijskast).Er is 1 grote slaapkamer én een bij-kamer die kan dienen als thuis kantoortje of inloopkast.Geschikt voor een starter of stel

Je vind de Appartement aan de Goudsesingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Goudsesingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goudsesingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goudsesingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Goudsesingel in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudsesingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren