Goudvisstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Goudvisstraat Eindhoven Nederland1e VerdiepingDe hal geeft toegang tot alle ruimtes zoals de berging voorzien van witgoedaansluiting, de ruime slaapkamer, een moderne badkamer, de toiletruimte en de woonkamer. Deze is voorzien van een moderne keuken voorzien van alle gemakken zoals een vaatwasmachine, keramische kookplaat en wasemkap koelkast en een aparte diepvries. De woonkamer geeft toegang tot een knus onoverdekt balkon met uitzicht op de Hoogstraat.

Je vind de Appartement aan de Goudvisstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Goudvisstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Goudvisstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Goudvisstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Goudvisstraat in Eindhoven

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Goudvisstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren