Gouwweteringkade Haarlem Nederland in Haarlem via Huurflits

Gouwweteringkade Haarlem NederlandDe woning is vrij centraal gelegen en heeft een vrij uitzicht, tevens heeft de woning een heerlijk lichte woonkamer met een open keuken. Vanuit de woonkamer heb je via openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin gelegen op het westen. Op de 1e etage bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

Je vind de Huurwoning aan de Gouwweteringkade Haarlem Nederland  te Haarlem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Haarlem aan de Gouwweteringkade Haarlem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Haarlem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Gouwweteringkade in Haarlem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Gouwweteringkade in Haarlem – Klik hier

Details van Huis Gouwweteringkade in Haarlem

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gouwweteringkade Haarlem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren