Graaf_Balderikstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Graaf_Balderikstraat Rotterdam NederlandDe ligging van dit appartement is perfect! Dichtbij het centrum, Weena/Hofplein, maar ook per auto zeer goed te bereiken. Het appartement ligt in een rustige omgeving waardoor u wel geniet van de lusten van de stad maar niet van de lasten. Tevens beschikt dit appartement over een privé parkeerplek en een berging op dezelfde verdieping. Openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken met diverse inbouw apparatuur, slaapkamer met aangrenzend de badkamer en ruim balkon. Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.

Je vind de Appartement aan de Graaf_Balderikstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Graaf_Balderikstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Graaf Balderikstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Graaf Balderikstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Graaf Balderikstraat in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graaf_Balderikstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren