Graaf_Florisstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Graaf_Florisstraat Rotterdam NederlandHet appartement is circa 45m2, volledig gemeubileerd en heeft één grote slaapkamer. De woon-/eetkamer is efficiënt ingericht met een bankstel, tv, eettafel voor vier personen en een boekenkast met Bluetooth-speaker. De keuken is volledig gevuld met alle keukengerei die u nodig heeft, waaronder een magnetron en een oven. Er is een app beschikbaar waarin u uw verbruik van het appartement kunt raadplegen. De tuin is een gemeenschappelijke tuin voor alle bewoners en er kan gebarbecued worden. Net als de rest van deze studio is ook de badkamer recent gerenoveerd en in “nieuw” staat. Net als in al onze appartementen krijg je bij je intrek een pakket met schone handdoeken en beddengoed.

Je vind de Appartement aan de Graaf_Florisstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Graaf_Florisstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Graaf Florisstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Graaf Florisstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Graaf Florisstraat in Rotterdam

Prijs – 1344.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graaf_Florisstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren