Graaf_Lodewijkstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Graaf_Lodewijkstraat Arnhem NederlandIndeling:Appartement:Entree, hal, badkamer met douche en wastafel, aparte keuken met koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Vanuit de keuken toegang tot het toilet en deur naar het balkon. Vanuit de hal toegang tot de slaapkamer van 12 m², tussenkamer met toegang tot de woonkamer. Via de algemene hal is de 2e slaap/studeerkamer bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Graaf_Lodewijkstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Graaf_Lodewijkstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Graaf Lodewijkstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Graaf Lodewijkstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Graaf Lodewijkstraat in Arnhem

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graaf_Lodewijkstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren