Graaf_Ottolaan Harderwijk Nederland in Harderwijk via Huurflits

Graaf_Ottolaan Harderwijk NederlandDe studio is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde! De studio heeft een kitchenette met kookplaat en koelkast en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er wasmachines en drogers aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

Je vind de Studio aan de Graaf_Ottolaan Harderwijk Nederland  te Harderwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Harderwijk aan de Graaf_Ottolaan Harderwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Harderwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Graaf Ottolaan in Harderwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Graaf Ottolaan in Harderwijk – Klik hier

Details van Studio Graaf Ottolaan in Harderwijk

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 19

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graaf_Ottolaan Harderwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren