Graafschap_Hornestraat Horn Nederland in Horn via Huurflits

Graafschap_Hornestraat Horn NederlandHet appartement is voorzien van een ruime entree en beschikt over een royale slaapkamer en een praktische werkkamer. De badkamer is comfortabel en is compleet ingericht met een ligbad en twee wastafels. Er is een aparte toiletruimte aanwezig. De extra grote woon-eetkamer heeft fraaie, grote raampartijen en is met 2 grote openslaande deuren verbonden met een ruim en inpandig balkon van maar liefst 13 m². Naast de praktische keuken zijn de appartementen voorzien van een handige berging. Hiernaast beschikt ieder appartement over een extra berging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Graafschap_Hornestraat Horn Nederland  te Horn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Horn aan de Graafschap_Hornestraat Horn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Horn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Graafschap Hornestraat in Horn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Graafschap Hornestraat in Horn – Klik hier

Details van Appartement Graafschap Hornestraat in Horn

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graafschap_Hornestraat Horn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren