Graafseweg DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Graafseweg DenBosch NederlandIndeling: Gezamenlijke entree met trapopgang naar de derde etage. Nette en lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, combimagnetron, kookplaat en afzuigkap. Aparte badkamer met douche. Nette slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Graafseweg DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Graafseweg DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Graafseweg in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Graafseweg in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Graafseweg in Den Bosch

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Graafseweg DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren