Granadoslaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Granadoslaan Rotterdam NederlandLigging:In de zeer gewilde wijk Hillegersberg bieden wij een volledig ingerichte en gemeubileerde studio aan op de Granadoslaan. Hillegersberg is een van de meest favoriete wijken van Rotterdam, Op loopafstand van het appartement zijn alle voorzieningen te vinden zoals openbaar vervoer en verschillende winkels.Het parkeren voor de deur is hier gratisMet de auto of het openbaar vervoer kunt u makkelijk naar het centrum van Rotterdam, ook andere steden zoals Den Haag of Delft zijn via de dichtbij gelegen snelwegen goed te bereiken.Indeling:Studio: Hal, woonkamer en slaapkamer met open keuken. Badkamer met ligbad en toilet

Je vind de Studio aan de Granadoslaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Granadoslaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Granadoslaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Granadoslaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Granadoslaan in Rotterdam

Prijs – 990.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Granadoslaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren