Granadoslaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Granadoslaan Rotterdam NederlandIn de zeer gewilde wijk Hillegersberg bieden wij aan een volledig gestoffeerde en gemeubileerde studio aan de Granadoslaan aan. Hillegersberg is een van de meest favoriete wijken van Rotterdam. Op loopafstand van het appartement bevinden zich alle voorzieningen zoals openbaar vervoer en diverse winkels.Parkeren voor de deur is hier gratisMet de auto of het openbaar vervoer bereikt u gemakkelijk het centrum van Rotterdam, ook andere steden zoals Den Haag of Delft zijn gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen snelwegen.Indeling:Studio: Hal, woonkamer en slaapkamer met open keuken. Badkamer met douche en toilet

Je vind de Studio aan de Granadoslaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Granadoslaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Granadoslaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Granadoslaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Granadoslaan in Rotterdam

Prijs – 955.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Granadoslaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren