Gravestraat Vlissingen Nederland in Vlissingen via Huurflits

Gravestraat Vlissingen NederlandRuime lichte kamer van 24 m2. Uitgerust met een comfortabel bed en een kast.Er is een sterke wifi verbinding in de woning en een gemeenschappelijke tuin. Genoeg ruimte om je fiets te stallen in het achterhuis of in een fietsenstalling.Er hangt een goede sfeer en het huis wordt netjes gehouden door de bewoners.Gelegen tussen de Hogeschool Zeeland en het uitgaansgebied van Vlissingen

Je vind de Kamer aan de Gravestraat Vlissingen Nederland  te Vlissingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Vlissingen aan de Gravestraat Vlissingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Vlissingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Gravestraat in Vlissingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Gravestraat in Vlissingen – Klik hier

Details van Kamer Gravestraat in Vlissingen

Prijs – 335.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gravestraat Vlissingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren