Griffioenstraat in Middelburg via Esteon

GriffioenstraatAppartement te huur in Noord! Het heeft een oppervlakte van 177m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 3 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, dubbel glas, vaatwasmachine. De huurprijs is €2.150,- per maand. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 3-kamer appartement te huur in Middelburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Middelburg aan de Griffioenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement te huur in Middelburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement te huur in Middelburg – Klik hier

Details van 3-kamer appartement te huur in Middelburg

Prijs – 2150.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 177m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Griffioenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren