Griffioenstraat in Middelburg via Esteon

GriffioenstraatWoonhuis te huur in Noord! Het heeft een oppervlakte van 100m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, ligbad, vaatwasmachine. De huurprijs is €895,- per maand. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 2-kamer woonhuis te huur in Middelburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Middelburg aan de Griffioenstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer woonhuis te huur in Middelburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer woonhuis te huur in Middelburg – Klik hier

Details van 2-kamer woonhuis te huur in Middelburg

Prijs – 895.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 100m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Griffioenstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren