Grift in Assen via Esteon

GriftEen appartement komt beschikbaar in Assen centrum! Bestaande uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 50m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Tuin, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, vlakbij supermarkt. De huurprijs bedraagt €800,- per maand en de borg is €800,-.

Je vind een Appartement te huur in Assen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Grift en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Assen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Assen

Prijs – 800.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grift

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren