Griftstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Griftstraat Utrecht NederlandEen volledig ingerichte gezellige huiselijke woning met een fijne gemeenschappelijke tuin en een gedeeld balkon. Van de woning naar het centraal station is het slechts 8 minuten fietsen en naar de binnenstad is het slechts 5 minuten fietsen. Er is ook een prachtig park op loopafstand. Openbaar vervoer is ook dichtbij. Als je aan de universiteit studeert, is er een gemakkelijke verbinding met de campus!Het appartement:Griftstraat is gelegen in een premium buurt van Utrecht en op enkele minuten van het stadscentrum. Het huis wordt gedeeld met twee andere personen en is voorzien van alle moderne apparatuur. Samen deel je een badkamer met toilet en een apart toilet op de begane grond. Een volledig uitgeruste keuken en een grote woonkamer. Op de eerste verdieping heb je 1 eigen slaapkamer en 1 gedeelde logeerkamer en het balkon/terras. Op de tweede verdieping heb je de andere 2 slaapkamers en alles is volledig gemeubileerd.

Je vind de Kamer aan de Griftstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Utrecht aan de Griftstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Griftstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Griftstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Kamer Griftstraat in Utrecht

Prijs – 630.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Griftstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren