Gringelstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Gringelstraat Heerlen NederlandIndeling:Begane grond:Gemeenschappelijke entree/hal met trappenhuis. Gemeenschappelijke fietsenberging en berging/berging. Deze is te bereiken via een aparte zij-ingang.Tweede verdieping:Entree met toegang tot de woonkamer en de halfopen keuken. 2 slaapkamers, een balkon en een badkamer. CV/bergruimte in het trappenhuis.

Je vind de Appartement aan de Gringelstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Gringelstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gringelstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gringelstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Gringelstraat in Heerlen

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gringelstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren