Groen_van_Prinstererlaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Groen_van_Prinstererlaan DenHaag NederlandIndeling van het appartement:Entree via een gesloten portiek, entree appartement, gang, vaste kast, meterkast met een uitgebreide groepenkast, toilet met een fonteintje, badkamer met een douche en een vaste wastafel, slaapkamer en deur naar het balkon, ruime woon-/ eetkamer met een bijgetrokken voorzijkamer, keuken met een verzorgde inrichting voorzien van een vaatwasser, een koelkast en een ingebouwde wasmachine, deur naar het balkon met een vaste kast.

Je vind de Appartement aan de Groen_van_Prinstererlaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Groen_van_Prinstererlaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groen van Prinstererlaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groen van Prinstererlaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Groen van Prinstererlaan in Den Haag

Prijs – 1345.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groen_van_Prinstererlaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren