Groen_van_Prinstererstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Groen_van_Prinstererstraat DenHaag NederlandIndeling:Eigen voordeur op straatniveau, waarna u meteen uitkomt in de gang met meterkast. Aan de rechter voorzijde van de woning bevindt zich gelijk de ruime slaapkamer. De ruime lichte woonkamer met open keuken bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is ruim van opzet een heeft naast voldoende kastruimte een inbouw afzuigkap, 4 pits-gasfornuis en een losse koelkast. Middels openslaande deuren betreedt via een trap de deels betegelde tuin met groene voorziening, echt ideaal voor de tuinliefhebber! De badkamer betreedt je via de hal en is gelegen in het middendeel achter in de woning. Deze is in zijn geheel betegeld met witte tegels en met gele accenten afgewerkt. Tevens is deze ruimte voorzien van een heerlijk ligbad, wastafel met spiegelkast, douchecabine, moderne handdoekenradiator en een zwevend toilet.

Je vind de Appartement aan de Groen_van_Prinstererstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Groen_van_Prinstererstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groen van Prinstererstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groen van Prinstererstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Groen van Prinstererstraat in Den Haag

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groen_van_Prinstererstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren