Groen_van_Prinstererstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Groen_van_Prinstererstraat Rotterdam NederlandIndeling:Entree van het appartement op de begane grond. Bij binnenkomst krijg je direct toegang tot alle ruimtes. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en beschikt over een comfortabele en een ronde eettafel met vier stoelen. De open keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, oven, magnetron, wasmachine en een gasfornuis met daarbij een afzuigkap. Via de woonkamer kun je de ruime tuin bereiken, die op het zuiden ligt. De tuin biedt genoeg ruimte om lekker in de zon te zitten en heeft tevens ook een berging.De slaapkamer, die zich aan de voorzijde van het appartement bevindt, is uitgerust met een tweepersoonsbed en een kledingkast. De badkamer beschikt over een toilet, een wastafel met enkele kraan en een douche.

Je vind de Appartement aan de Groen_van_Prinstererstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Groen_van_Prinstererstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groen van Prinstererstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groen van Prinstererstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Groen van Prinstererstraat in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groen_van_Prinstererstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren