Groen_van_Prinstererstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Groen_van_Prinstererstraat Utrecht NederlandEntree, 2 trappen omhoog, ingang studio, aan de linkerkant van het halletje bevind zich de badkamer met douche/bad en wastafel en aan de rechterkant het toilet. De woon/slaapkamer met open keuken bevind zich aan de achterzijde van het pand.De wasmachine aansluiting is in de keuken aanwezig te samen met een koelkast, kookplaat, afzuigkap en voldoende bergruimte.

Je vind de Studio aan de Groen_van_Prinstererstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Groen_van_Prinstererstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Groen van Prinstererstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Groen van Prinstererstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Groen van Prinstererstraat in Den Haag

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groen_van_Prinstererstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren