Groene_Hilledijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Groene_Hilledijk Rotterdam NederlandDeze woning met maar liefst 7 slaapkamers zoekt een tijdelijke bewoner op basis van antikraak. De woning is centraal gelegen en dicht bij winkels en openbaar vervoer.

Je vind de Antikraak aan de Groene_Hilledijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Antikraak ligt in de stad Rotterdam aan de Groene_Hilledijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Antikraak in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groene Hilledijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groene Hilledijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Groene Hilledijk in Rotterdam

Prijs – 192.00
Aantal kamers – 8
Woonoppervlakte – 192

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groene_Hilledijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren