Groenesteeg Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Groenesteeg Leiden NederlandEntree woning op de begane grond in de hal met garderobe, toegang tot de woonkamer en het separaat toilet met fontein. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en beschikt over een open keuken welk is uitgerust met een 4-pits gasfornuis met oven en afzuigkap en voldoende opbergruimte.. Vanuit de keuken is er toegang tot de bergkast en zo ook de slaapkamer. Deze is eveneens ruim opgezet en beschikt over openslaande deuren welk hiermee een toevoer van frisse lucht verzorgen. De badkamer is en-suite en beschikt naast de douche en wastafel over de aansluiting voor de wasmachine

Je vind de Appartement aan de Groenesteeg Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Groenesteeg Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groenesteeg in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groenesteeg in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Groenesteeg in Leiden

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groenesteeg Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren