Groenestraat, Utrecht, Netherlands in Utrecht via Huurflits

Groenestraat, Utrecht, NetherlandsNabij de mooiste gracht van Utrecht, de Nieuwegracht, in de geliefde woonomgeving van het Museumkwartier, ligt deze sfeervolle grote bovenwoning met twee slaapkamers.Op een geweldige plek in het Museumkwartier bieden wij deze zeer goed onderhouden woning met balkon te huur aan. Deze speelse en lichte bovenwoning is gelegen in een rustige zijstraat van de Nieuwegracht en is centraal gelegen. Je bent binnen 10 minuten fietsen op Centraal Station en de winkels van de binnenstad zijn op 5 minuten lopen bij je vandaan.Bijzonderheden:- Huur is exclusief nutsvoorzieningen- Goed geplaatst- Gestoffeerd, mogelijk gemeubileerd;- Contract volgens het model van de ROZ;

Je vind de Appartement aan de Groenestraat, Utrecht, Netherlands  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Groenestraat, Utrecht, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groenestraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groenestraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Groenestraat in Utrecht

Prijs – 1795.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 135

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groenestraat, Utrecht, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren