Groeneveld Noordwijk-Binnen Nederland in Noordwijk-Binnen via Huurflits

Groeneveld Noordwijk-Binnen NederlandKamer nabij winkelcentrum (alleen vrouwen) en 5 minuten lopen van bushalte. Bussen gaan elk kwartier naar Leiden centrum. Kamer is bij mijn moeder thuis. Er is een koelkast, magnetron/oven op de kamer. Geen keuken. Het huis van mijn moeder komt te koop, dus er kan soms een bezichtiging zijn, maar dit wordt altijd vooraf verteld natuurlijk.

Je vind de Kamer aan de Groeneveld Noordwijk-Binnen Nederland  te Noordwijk-Binnen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Noordwijk-Binnen aan de Groeneveld Noordwijk-Binnen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Noordwijk-Binnen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Groeneveld in Noordwijk-Binnen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Groeneveld in Noordwijk-Binnen – Klik hier

Details van Kamer Groeneveld in Noordwijk-Binnen

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groeneveld Noordwijk-Binnen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren