Groeneweg, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012AV, The Netherlands in Zwolle via Huurflits

Groeneweg, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012AV, The NetherlandsLeuk twee kamer appartement van circa 40 m² in één van de mooiste wijken van Zwolle, gelegen op de tweede verdieping van het pand. Dit geheel zelfstandige appartement beschikt over een woonkamer en een aparte slaapkamer. Tevens is er de beschikking over een eigen keuken, douche en toilet. Het appartement verkeerd in een prima staat van onderhoud. De keuken opstelling is uitgevoerd in een donkere kleur. Het gehele appartement is voorzien van centrale verwarming.Appartement: centrale ingang en trap naar boven, overloop met toegang tot het appartement. Hal, royale woonkamer met toegang tot de eenvoudige keuken opstelling. De slaapkamer ligt aan de achterzijde, vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar welke voorzien is van een douche combinatie en wastafel. Het toilet is voorzien van tegelwerk in een neutrale kleurstelling en bereikbaar vanuit de hal.

Je vind de Appartement aan de Groeneweg, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012AV, The Netherlands  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Groeneweg, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012AV, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groeneweg in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groeneweg in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Groeneweg in Zwolle

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groeneweg, Assendorp, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8012AV, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren