Groeneweg Rhenen Nederland in Rhenen via Huurflits

Groeneweg Rhenen NederlandChalet met vijverzicht bij de uiterwaarden van de Nederrijn. Adres bij benadering en nabij Rhenen, Ingen en Elst met goede uitvalswegen. Gelegen op een terrein met 3 andere woningen. Aan een rustige landweg omringd door fruitboomgaarden bij de uiterwaarden van de Nederrijn. Zeer centrale ligging op ca. 12 minuten van Rhenen, Wageningen en Tiel, ca. 25 minuten van Arnhem en ca. 40 minuten naar Utrecht, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch.Indeling:EntreeKeukenWoonkamerSlaapkamer of berging (klein)Slaapkamer grootBadkamer v.v. toilet, wastafel en douchecabineExtra’s:Houten dek met vijverzichtParkeren nabij de woningAfgesloten terrein met elektrische poort

Je vind de Huurwoning aan de Groeneweg Rhenen Nederland  te Rhenen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Rhenen aan de Groeneweg Rhenen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Rhenen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Groeneweg in Rhenen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Groeneweg in Rhenen – Klik hier

Details van Huis Groeneweg in Rhenen

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groeneweg Rhenen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren