Groenstraat Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Groenstraat Roosendaal NederlandDeze onlangs volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de begane grond van het pand. De semi-studio beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken die wekelijks schoongemaakt zal worden beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap en oven. Ook is er voldoende opbergruimte aanwezig in de keuken.

Je vind de Studio aan de Groenstraat Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Roosendaal aan de Groenstraat Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Groenstraat in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Groenstraat in Roosendaal – Klik hier

Details van Studio Groenstraat in Roosendaal

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groenstraat Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren