Groenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Groenstraat Tilburg NederlandDe semi-studio heeft een oppervlakte van ongeveer 33m2 en is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval. Ook beschikt de semi-studio over een eigen keuken.De gezamelijke badkamer, wc’s en de tuin wordt gedeeld met de andere huisgenoten.Er is een gezamenlijke keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis met afzuigkap. Ook kun je gebruik maken van een wasmachine en droger.

Je vind de Studio aan de Groenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Groenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Groenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Groenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Groenstraat in Tilburg

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 33

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren