Groesbeeksedwarsweg Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Groesbeeksedwarsweg Nijmegen NederlandHet 2-kamer appartement heeft een eigen voordeur. Je komt meteen binnen in een grote woonkamer met doorgang naar de keuken. De keuken is voorzien van een afzuigkap, een gaskookplaat er is een ingebouwde kast aanwezig voor al je voorraad.Je hebt genoeg plek voor je kledingkast want deze studio heeft een ingebouwde hoogslaper, ideaal voor het creëren van ruimte, waardoor je wonen en slapen apart kan houden.Verder is er een badkamer aanwezig met bad, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Groesbeeksedwarsweg Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Groesbeeksedwarsweg Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Groesbeeksedwarsweg in Nijmegen

Prijs – 745.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groesbeeksedwarsweg Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren