Groesbeekseweg Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Groesbeekseweg Nijmegen NederlandBegane grond:Entree, hal en trapopgang naar de 1e verdieping.1e Verdieping:Entree, overloop, woonkamer met balkon, dichte keuken voorzien van o.a. koelkast, gasfornuis, afzuigkap en toegang tot het balkon, luxe badkamer met ligbad, dubbele wastafel, hangend toilet, royale slaapkamer met kastenwand.

Je vind de Appartement aan de Groesbeekseweg Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Nijmegen aan de Groesbeekseweg Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groesbeekseweg in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groesbeekseweg in Nijmegen – Klik hier

Details van Appartement Groesbeekseweg in Nijmegen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groesbeekseweg Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren