Groeseindstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Groeseindstraat Tilburg NederlandINDELING:BEGANE GROND:Fraaie centrale entree met automatische schuifdeur, brievenbussentableau, intercom en toegang tot de liftinstallatie en tot een afgesloten parkeerterrein en centrale fietsenberging.APPARTEMENT:Zelfstandige vaste kasten met meterkast, combiketel en mechanische ventilatie-installatie. Ontvangsthal met garderobe, bergkast en modern betegeld toilet met fontein. Sfeervolle woonkamer met parketvloer. Open keuken met nette inrichting en voorzien van koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. Ruime slaapkamer voorzien van vloerbedekking en doorgang naar de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en een wasblad.

Je vind de Appartement aan de Groeseindstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Groeseindstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groeseindstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groeseindstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Groeseindstraat in Tilburg

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groeseindstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren