Groningerstraat Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Groningerstraat Amersfoort NederlandHet appartement beschikt over een zeer ruime master bedroom , grote L-keuken inclusief kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en een oven, een keurige badkamer met wasbak en douche, een separaat toilet, een cv-ruimte met opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

Je vind de Appartement aan de Groningerstraat Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Groningerstraat Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groningerstraat in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groningerstraat in Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement Groningerstraat in Amersfoort

Prijs – 1140.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 57

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groningerstraat Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren