Groningerstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Groningerstraat Leeuwarden NederlandZelfstandig appartement gelegen op de 2e etage nabij centrum en Stenden Universiteit. De studio heeft een eigen woonkamer van ca. 16 m2 met open keuken, slaapkamer van 7 m2 en een badkamer van ca. 2 m2. Tevens is er nog een zolder aanwezig. De huurprijs is inclusief gas, water en elektra. Exclusief tv, internet en gemeentelijke belastingen. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar

Je vind de Appartement aan de Groningerstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Groningerstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groningerstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groningerstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Groningerstraat in Leeuwarden

Prijs – 535.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groningerstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren