Groningerstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Groningerstraat Leeuwarden NederlandEen mooie en nette kamer gelegen op een gunstige plek nabij hogeschool Stenden en NHL, Leeuwarden. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar scholen. Bovendien ligt deze kamer nabij supermarkt, busstation, winkelstraten.

Je vind de Kamer aan de Groningerstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Groningerstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Groningerstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Groningerstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Groningerstraat in Leeuwarden

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groningerstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren