Groningerstraatweg Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Groningerstraatweg Leeuwarden NederlandLeuke bovenwoning op de Groningerstraatweg. Het appartement heeft een woonkamer, keuken, 1 grote slaapkamer, een badkamer met bad, aparte douche en wastafel. De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. De leveringen en diensten (stoffering van de woning) bedraagt € 25,- per maand. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.

Je vind de Appartement aan de Groningerstraatweg Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Groningerstraatweg Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groningerstraatweg in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groningerstraatweg in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Groningerstraatweg in Leeuwarden

Prijs – 808.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groningerstraatweg Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren