Groot_Hertoginnelaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Groot_Hertoginnelaan DenHaag NederlandEntree op de begane grond; voordeur op de 1e verdieping. Binnenkomst in de woonkamer met open keuken voorzien van koelkast met vriesvak, combi-oven magnetron, vaatwasser en inductieplaat met afzuiger. Hiernaast bevindt zich de moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine. Naast de woonkamer bevindt zich een slaapkamer aan de voorzijde.

Je vind de Appartement aan de Groot_Hertoginnelaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Groot_Hertoginnelaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Groot Hertoginnelaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Groot Hertoginnelaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Groot Hertoginnelaan in Den Haag

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 44

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Groot_Hertoginnelaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren