Grote Markt, Groningen, Netherlands in Groningen via Huurflits

Grote Markt, Groningen, NetherlandsDit moderne appartement midden in het centrum van Groningen ligt op de 4e verdieping en beschikt o.a. over een één ruime slaapkamer, een moderne keuken met inbouwapparatuur en een nette badkamer.Bijzonderheden2 kamer appartement met balkon;Toplocatie nabij Martini Toren;Moderne badkamer en keuken;Ruime woonkamer en slaapkamer;Het complex is voorzien van een lift;Onder het complex bevindt zich een afgesloten fietsenstalling;Ruime berging;Studenten en woningdelers behoren niet tot onze doelgroep;Woonoppervlakte 83 m2;Alle genoemde maten zijn circa maten;

Je vind de Appartement aan de Grote Markt, Groningen, Netherlands  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Grote Markt, Groningen, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grote Markt in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grote Markt in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Grote Markt in Groningen

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote Markt, Groningen, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren