Grote_Gracht Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Grote_Gracht Maastricht NederlandNieuw volledig gerenoveerd appartement, stijlvol gemeubileerd en voorzien in een monumentaal pand in het centrum van Maastricht.Indeling: hal met kleine bergruimte die als garderobe gebruikt kan worden. De woonkamer is ruim en voorzien van een luxe nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. inclusief bestek, borden en kookonderdelen. De slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed inclusief alle beddengoed en kussens (allemaal nieuw). De fraaie badkamer is voorzien van een ruime douche met glazen deur, badkamermeubel, spiegel en wasmachine en droger.

Je vind de Appartement aan de Grote_Gracht Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Grote_Gracht Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grote Gracht in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grote Gracht in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Grote Gracht in Maastricht

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Gracht Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren