Grote_Leliestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Grote_Leliestraat Groningen NederlandOp een prachtige locatie is per direct dit zeer luxe gemeubileerd één-slaapkamerappartement beschikbaar. Het appartement is gelegen op de begane grond van het complex van de Grote Leliestraat. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken voorzien van hoogwaardige inbouw apparatuur, een slaapkamer met onder andere een tv-meubel en tv, een luxe badkamer, een bijkeuken, een kelder voor opslag, een hal met marmeren vloer en glazen deur en een leuke achtertuin. De keuken is voorzien van koelkast, koffiezetapparaat, combi oven, vaatwasser, extra kastruimte en een bar. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.Het Noorderplantsoen en het stadscentrum zijn beide respectievelijk op ca. 2 en 5 minuten loopafstand. Ook voorzieningen zoals openbaar vervoer zijn om de hoek.

Je vind de Appartement aan de Grote_Leliestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Grote_Leliestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grote Leliestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grote Leliestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Grote Leliestraat in Groningen

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 73

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Leliestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren