Grote_Looierstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Grote_Looierstraat Maastricht NederlandLeuke kamer gelegen in het centrum van Maastricht. De Markt ligt op slechts 1 minuut lopen van het huis en het Vrijthof. De faculteiten Rechten, Fasos en SBE liggen op 5 tot 10 minuten loopafstand.

Je vind de Kamer aan de Grote_Looierstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Grote_Looierstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Grote Looierstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Grote Looierstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Grote Looierstraat in Maastricht

Prijs – 683.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Looierstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren