Grote_Markt Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Grote_Markt Dordrecht NederlandIndelingBegane grond:- Centrale hal met postbussen en bellen;- Toegang tot de eigen berging in de onderbouw.Woonverdieping:- Hal/entree met meterkast;- Vaste kasten met veel bergruimte;- Toilet;- Slaapgedeelte is gelegen aan de galerijzijde en geeft toegang tot de badkamer;- Badkamer met douche, wastafel, wastafelmeubel, geheel betegelde wanden en granieten vloer;- Moderne keuken uit 2019 met koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser en was-/droogcombinatie en daklicht;- Woonkamer met 2-Velux kantelramen en fantastisch uitzicht over de historische binnenstad.

Je vind de Appartement aan de Grote_Markt Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Grote_Markt Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grote Markt in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grote Markt in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Grote Markt in Dordrecht

Prijs – 1080.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Markt Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren