Grote_Markt Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Grote_Markt Groningen NederlandMidden in het bruisende centrum van Groningen. Het appartement maakt deel uit van een modern appartementencomplex en bevindt zich direct aan de voet van de Martini Toren. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en beschikt o.a. over een moderne luxe nieuwe keuken en nette badkamer. De greeploze luxe keuken is voorzien van exclusieve inbouwapparatuur en een granieten werkblad.De centrale ligging in het centrum zorgt ervoor dat alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zijn. Denk hierbij aan winkels, diverse parken en al het moois wat Groningen te bieden heeft. De beste binnenstad, de leukste studentenstad en de meest fietsvriendelijke stad: Groningen is het allemaal. Groningen biedt dagjesmensen, toeristen en winkelend publiek alles wat je van een stad mag verwachten en is het culturele hart van de provincie.

Je vind de Appartement aan de Grote_Markt Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Grote_Markt Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grote Markt in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grote Markt in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Grote Markt in Groningen

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Markt Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren