Grote_Staat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Grote_Staat Maastricht NederlandMooie studio/appartement aan de Grote Staat. De ingang van het gebouw bevindt zicht links naast de HEMA in de Grote Staat. Het Vrijthof, de Markt, het Amorsplein en het Onze Lieve Vrouweplein liggen op loopafstand. Met de fiets ben je binnen 5 minuten bij het Centraal Trein- en busstation van Maastricht.Parkeren kan je middels een parkeervergunning welke via de Gemeente Maastricht verkrijgbaar is. Woonpunt verhuurt ook garageboxen en parkeerplaatsen in Maastricht.

Je vind de Studio aan de Grote_Staat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Grote_Staat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Grote Staat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Grote Staat in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Grote Staat in Maastricht

Prijs – 709.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Staat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren