Grote_Visserijstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Grote_Visserijstraat Rotterdam NederlandDe kamer is gelegen op de 2e verdieping, hier vind je ook:Voorzien van nieuwe keukenBadkamerToiletTrap die naar de bovenverdieping leidtOp de tweede verdieping bevinden zich:Daarnaast zijn er een vaatwasser en koelkast met koelkast. WIFI is inbegrepen in de nutsvoorzieningen.De beschikbare kamer is volledig gemeubileerd met bed, 3 kledingkasten en lades.

Je vind de Kamer aan de Grote_Visserijstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Grote_Visserijstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Grote Visserijstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Grote Visserijstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Grote Visserijstraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grote_Visserijstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren