Grotestraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Grotestraat Almelo NederlandINDELING:Eigen opgang, overloop met doorgang naar woonkamer, slaapkamers en keuken. Riante woonkamer met uitzicht op de winkelstraat en terras van Solera. Eén zeer ruime slaapkamer en 2 kleinere slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, apart toilet.Gesloten keuken met trapopgang naar dakterras.

Je vind de Appartement aan de Grotestraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Grotestraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grotestraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grotestraat in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Grotestraat in Almelo

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 159

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grotestraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren