Grotestraat Borne Nederland in Borne via Huurflits

Grotestraat Borne NederlandIndeling:Entree aan de voorzijde naast de winkel op de begane grond, via trapopgang te bereiken.Eerste verdieping:Overloop, 2 slaapkamers, toegang naar het terras, badkamer met douche en wastafel, toilet, ruime woonkamer over de hele breedte van de woning, met uitzicht op de Grotestraat en balkon met openslaande deuren, gang met kastenwand, afsluitbare keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met witgoedopstelling. Vaste trap naar….Tweede verdieping:Grote zolder te gebruiken voor opslag of een extra slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Grotestraat Borne Nederland  te Borne nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Borne aan de Grotestraat Borne Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Borne. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grotestraat in Borne wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grotestraat in Borne – Klik hier

Details van Appartement Grotestraat in Borne

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grotestraat Borne Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren