Grotestraat Goor Nederland in Goor via Huurflits

Grotestraat Goor NederlandIndeling:hal, meterkast, slaapkamer, werkkamer, bergruimte, badkamer met douche en dubbele wastafel, separaat toilet, woonkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur, vaste trap naar grote zolder met extra (slaap)kamer.

Je vind de Appartement aan de Grotestraat Goor Nederland  te Goor nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Goor aan de Grotestraat Goor Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Goor. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Grotestraat in Goor wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Grotestraat in Goor – Klik hier

Details van Appartement Grotestraat in Goor

Prijs – 776.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 102

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Grotestraat Goor Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren