Gruttersdijk Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Gruttersdijk Utrecht NederlandIndeling:Via de voordeur komt u terecht in de gang die leidt naar de woonkamer. De woonkamer (evenals de gehele woning) is een aantal jaar geleden gerenoveerd en dat is te zien. De vloer is mooi hardhout en de open keuken heeft alle denkbare apparatuur. Op de eerste etage is een slaap/studeerkamer met toegang tot de badkamer.De badkamer is voorzien van een douche en een wasbak. Achter de slaapkamer is een balkon die een trap heeft naar het grote dakterras.

Je vind de Huurwoning aan de Gruttersdijk Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Utrecht aan de Gruttersdijk Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Gruttersdijk in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Gruttersdijk in Utrecht – Klik hier

Details van Huis Gruttersdijk in Utrecht

Prijs – 920.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gruttersdijk Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren