Gruttostraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Gruttostraat Rotterdam NederlandU hoeft deze faciliteiten niet met anderen te delen.De studio heeft een eigen inloopdouche met wastafel en toilet.Het keukenblok is voorzien van een elektrische kookplaat, spoelbak en combimagnetron.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Rotterdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde snelweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuut rijden.Goed om te weten:- Geschikt voor student met garantsteller- Geschikt voor werkstudenten en/of young professionals

Je vind de Studio aan de Gruttostraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Gruttostraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Gruttostraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Gruttostraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Gruttostraat in Rotterdam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gruttostraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren