Gulikstraat Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Gulikstraat Venlo NederlandDit appartement heeft een totale oppervlakte van ca. 63m2 (+ ca. 3,5 m2 balkon) en is gelegen in Venlo Oost. Het appartement ligt op de 5e verdieping (met lift) aan de Gulikstraat. Winkel- en schoolvoorzieningen en het burgemeester Bergerpark bevinden zich in de directe nabijheid en het centrum van Venlo is gelegen op loopafstand. Er is gratis parkeergelegenheid voor het appartement.Het hele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en thermische beglazing.Het hele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer of nette plavuizen en nagenoeg het hele appartement is voorzien van (rol) gordijnen.

Je vind de Appartement aan de Gulikstraat Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Gulikstraat Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gulikstraat in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gulikstraat in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Gulikstraat in Venlo

Prijs – 970.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gulikstraat Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren